Energieoplossingen uit éen hand

Als producent van hoogwaardige zonnepanelen is BAUER Solar uw betrouwbare partner op het gebied van duurzame energie. Als familiebedrijf gevestigd in het hart van Rheinhessen bieden zij een ruim assortiment aan producten en diensten met een grote mate van deskundigheid en jarenlange ervaring.

BAUER Solar hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar zonnepanelen en streeft daarom naar de hoogste normen en standaarden. De hoogwaardige panelen worden met dezelfde kwaliteitseisen geproduceerd, waardoor u verzekerd bent van een product met een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een langdurig rendement.

De keuze voor zonne-energie als alternatief voor fossiele brandstoffen en conventionele energie is van essentieel belang om de energietransitie en de uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan. Als familiebedrijf, nu al in de tweede generatie, streeft BAUER Solar naar financiële stabiliteit en betrouwbare partnerschappen met haar klanten.

 

Type zonnepanelen

Het nieuwste high-performance zonnepaneel, de BS-108M10HBB-GG GENERATION N-TYPE M10, is de grote broer van de 400-serie. Het is uitgerust met de nieuwste bifaciale N-Type halfcel technologie, waardoor het ons krachtigste paneel is dat dezelfde paneelgrootte heeft. Bovendien maken de bifaciale halfcellen een extra opbrengst tot 30% mogelijk. Onze glas-glas serie is ontworpen met de hoogste veiligheidseisen en belastbaarheid in gedachten dankzij de dubbele beglazing. Bovendien biedt het paneel een verminderd vermogensverlies en een garantie van 30 jaar op product en prestatie. Het BS-108M10HBB-GG paneel weerspiegelt als geen ander de BAUER DNA en is uw betrouwbare partner voor duurzame energie. Kies voor kwaliteit en efficiëntie met ons nieuwste high-performance zonnepaneel.

Vermogen 420 WP

Download datasheet

De voordelen van BAUER

  • Hoogwaardige kwaliteit: BAUER Solar streeft naar de hoogste normen en standaarden en gebruikt alleen hoogwaardige materialen om hun zonnepanelen te produceren. Dit zorgt voor een lange levensduur en een optimaal rendement.

  • Bifaciale technologie: BAUER Solar maakt gebruik van bifaciale technologie in haar zonnepanelen, waardoor deze aan beide zijden zonlicht kunnen opvangen en omzetten in energie. Dit leidt tot een hogere opbrengst tot wel 30%.

  • Glas-glas technologie: BAUER Solar maakt gebruik van glas-glas technologie, wat resulteert in een hogere belastbaarheid en veiligheid van de zonnepanelen. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme weersomstandigheden en gaan ze langer mee.

  • Garantie: BAUER Solar biedt 30 jaar product- en prestatiegarantie op haar zonnepanelen. Dit geeft u als klant de zekerheid dat u langdurig profiteert van een optimale opbrengst.

  • Deskundigheid: BAUER Solar is een familiebedrijf met jarenlange ervaring en een grote mate van deskundigheid op het gebied van duurzame energie. Hierdoor kunt u rekenen op deskundig advies en een uitstekende service.