Onze Diensten

Piek Energie is uw partner in duurzaamheid van A tot Z

Zonnepanelen

Profiteer van elke zonnestraal. De zon is niet alleen goed om zelf van te genieten maar ook om uw eigen stroom mee op te wekken. Zonnepanelen zijn daarom gunstig voor het milieu maar zeker ook voor uw portemonnee.

Omvormers

De door uw zonnepanelen opgewekte stroom heeft een omvormer nodig om de gelijkstroom om te zetten naar wisselspanning van 230 Volt. Zo kunnen uw zonnepanelen veilig aangesloten worden op uw lichtnet.

Airconditioning

Met airconditioning kunt u uw woning of pand tijdens warme dagen op temperatuur houden. Wij kiezen voor energiezuinige airco’s met een hoge mate van efficiëntie. Zo heeft u maximaal profijt van uw investering.

Laadpalen

De manier waarop we ons verplaatsen maakt een revolutie door. De verkoop van elektrische auto’s schiet omhoog. Autofabrikanten zetten massaal in op het ontwikkelen van duurzame voertuigen. Piek Energie helt u bij deze overgang.

Groepenkast

De groepenkast (ook wel installatiekast genoemd) is het hart van de elektrische installatie in uw woning. De NEN 1010 stelt sinds 2005 verplicht om in elke nieuwe of aangepaste groepenkast een hoofdschakelaar te plaatsen.

Installaties

Wij staan altijd voor u klaar!

Wij zijn uw totaal installateur met de focus gericht op verduurzaming. Al onze medewerkers beschikken over ruim voldoende kennis en ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn. De installatie is bij ons in goede handen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs.

Openingstijden

Maandag:       08.30 – 17.30 uur
Dinsdag:         08.30 – 17.30 uur
Woensdag:     08.30 – 17.30 uur
Donderdag:    08.30 – 17.30 uur
Vrijdag:            08.30 – 17.30 uur

Zaterdag en Zondag gesloten