Energieoplossingen uit éen hand

Als een van ’s werelds grootste zonne-energiebedrijven biedt Q CELLS het hele spectrum van zonne-energieproducten en toepassingen. Producent en totaalleverancier, van zonnepaneel tot aan complete zonne-ernergiesystemen. Ze bieden huiseigenaren alle componenten die nodig zijn voor onafhankelijke stroomopwekking: Zonnepanelen, montagesystemen en batterij-oplossingen.

Als internationale onderneming staan ze voor samenwerking en vooruitgang. Q CELLS werkt al meer dan twee decennia wereldwijd aan de toekomst van de zonne-energie: Voor een duurzame energievoorziening en een leefbare planeet.

 

Type zonnepanelen

Q CELLS zonnepanelen met Q.ANTUM DUO Z Technology leveren niet alleen indrukwekkende prestaties in reële omstandigheden, maar bieden ook eersteklas prestatiegaranties van 98 % in het eerste jaar en een volledige 86 % na 25 jaar.

Q.ANTUM DUO Z verhoogt ook het nominale vermogen en verbetert de betrouwbaarheid van het paneel dankzij Q CELLS opbrengstgarantie. Het gebruik van ronde verbindingsdraden en de nul-gap celinterconnectie zorgen voor een hogere stroomopwekking, niet alleen in het laboratorium maar ook in de praktijk.

 

De voordelen van Q-CELLS

  • Verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. Dat wil zeggen dat er aan de panelen zeer hoge eisen worden gesteld op het gebied van rendement en brandveiligheid. Je koopt dan ook een zeer goede kwaliteit.
  • Van oorsprong uit Duitsland. Duitsland is het land waar degelijke zaken vandaan komen. De panelen die je koopt zijn dan ook Tüv gekeurd. Dat wil zeggen dat ze onder zeer strenge arbeidsvoorwaarden worden geproduceerd en dat er goed op het milieu wordt gelet bij de productie van de panelen.
  • Goede testresultaten. Van deze panelen zijn niet alleen laboratoriumresultaten bekend maar ook testresultaten. Die pakken zeer goed uit. Het gaat dan ook om een producent die doet wat hij belooft.

zonnepanelen

Q CELLS is de eerste en tot nu toe enige fabrikant van zonnepanelen die deelneemt aan het omvangrijkste kwaliteitsprogramma in de industrie: Het nieuwe “Quality Controlled PV”-testzegel van het onafhankelijke certificeringsinstituut TÜV Rheinland.

Ze testen doorlopend de zonnepanelen ver boven de gebruikelijke goedkeuringscertificering volgens de toekomstige IEC TS 63209 – “Uitgebreide stresstest voor zonnepanelen”. Ook bewaken ze continu de materialen en onderdelenleveranciers.

Met “Quality Controlled PV” van TÜV Rheinland bewijzen ze duurzame hoge veiligheid en kwaliteit van de zonnepanelen en verzekeren ze de conusmenten van een hoge opbrengst en een lange levensduur.