Remeha Elga Ace warmtepomp 4,0 kW

De Elga Ace is te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas als deze afgeschreven is. Hiermee is de Elga Ace een mooie eerste stap in de verduurzaming.

De voordelen van Remeha

  • Besparing op uw energiekosten tot wel 70%
  • In elke woning met iedere cv-ketel te combineren
  • Gegarandeerde CO2-reductie
  • Zeer compact, neemt weinig ruimte in door het formaat
  • eSmart Inside besturingssysteem, op afstand en op ieder moment te bedienen met uw smartphone of tablet
  • Waardevermeerdering van de woning
  • Werkt ook op stadsverwarming
  • Top koeling bij vloerverwarming
  • ISDE subsidie €1600,-

Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. … De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

 

Specificaties Remeha Elga Ace

Brochure Remeha Elge Ace

Over de Remeha Elga Ace 4kW

De Elga Ace is een hybride warmtepomp welke in vrijwel elke situatie toe te passen is. Doordat de Elga als enige op de markt werkt met een OpenTherm regeling zal de gekoppelde ketel nooit meer warmte produceren dan nodig is, dit zorgt voor optimale inzet van de warmtepomp en prestaties.

Hybride opstelling

Een hybride opstelling is een combinatie van een ketel én warmtepomp. De Elga warmtepompen zijn geschikt voor hybride opstellingen en kunnen naast elk merk ketel geplaatst worden. De CV-ketel zal alleen nog op de extreem koude dagen inschakelen en voor het tapwater. Op deze manier kan er tot 70% op je energierekening bespaard worden.

Koelen met een warmtepomp

Koelen met een warmtepomp is in veel gevallen niet mogelijk. Om te koelen met een warmtepomp zal het leidingwerk geschikt gemaakt moeten worden om condensatie te voorkomen. Wanneer je koelt met een niet-ingeregelde installatie kan er schade aan je woning ontstaan! Piek Energie plaatst geen koelinstallaties, hiervoor dient echt met een monteur op locatie naar de mogelijkheden gekeken te worden.

COP van 4,5

De COP beschrijft het verwarmings rendement van een warmtepomp of airco. Hoe hoger de COP, hoe energiezuiniger het systeem is. De Elga 4kW warmtepomp heeft een COP van 4,5. Dit wil zeggen dat de warmtepomp tot wel 4,5kW warmte kan genereren met 1kW elektriciteit!

Over de installatie

Het is mogelijk om bij Piek Energie een warmtepomp te kopen en de complete installatie volgens F-gas richtlijnen uit te laten voeren. Onze erkende F-gas monteurs van Piek Energie helpen je aan een goed geïnstalleerde warmtepomp. Wij regelen de plaatsing van jouw warmtepomp waar dan ook in Brabant.

Pluspunten montage

✔  Op werkdagen binnen 48 uur reactie op je offerteaanvraag
✔  Installatie door erkende F-gas gecertificeerde installateur
✔  Je ontvangt na installatie per mail een kopie van het      oplever rapport
✔  Geheel vrijblijvende offerte