Koel en verwarmen in één stijlvol systeem. LG heeft airconditioning systemen die u een alleen de beste luchtkwaliteit biedt. Daarnaast werken wij continu aan de meest innovatieve klimaatbeheersingsoplossingen. Deze garanderen u comfort, energiezuinigheid en de beste betrouwbaarheid. Onze invertertechnologie bijvoorbeeld verwarmt en verkoelt op een energiebesparende manier.

Dit is perfect voor als u bewust bent van uw energieverbruik en deze wilt reduceren. LG brengt energiebesparing naar een superieur niveau met producten die beoordeeld zijn met het A+++ energielabel en gebruik maken van milieuvriendelijke Active Energy Control-technologie. De nieuwe generatie airconditioners van LG creëert een schonere, gezondere omgeving in huis, door de innovatieve luchtzuiveringstechnologie die u beschermen tegen schadelijke bacteriën en allergenen.

Naast de uitstekende airconditioning wordt LG ook gekenmerkt door ongeëvenaard gemak van installatie en onderhoud, de beste klantenservice, advies van deskundigen en een snelle levering. LG werkt al generaties aan het verbeteren en ontwikkelen van innovaties voor haar klanten. Verschoon de lucht en stel de temperatuur in met een ingenieuze aircosysteem van LG. Één systeem voor verkoelen en verwarmen.

De nieuwe Wind-Free™-reeks optimaliseert ook het koelproces met de AI (Artificial Intelligence) Auto Cooling-functie**, waardoor consumenten hun airconditioner efficiënter kunnen gebruiken. AI Auto Cooling analyseert de kameromstandigheden, de door de gebruiker gewenste temperatuur- en koelmodus en zelfs het buitenklimaat, om automatisch over te schakelen naar de meest geschikte instelling.

Het heeft een ingebouwde bewegingsdetectiesensor (MDS)** die bewegingen van de gebruiker volgt om efficiënt af te koelen en zo verspilling van energie voorkomt. De sensor kan detecteren wanneer er geen gebruikers in de kamer zijn, automatisch de instellingen van de airconditioner wijzigen om de temperatuur iets bij te stellen of de stand-bymodus in te schakelen.

Black Mirror

Ontworpen voor een harmonieuze integratie in uw interieur

Deze stijlvolle airconditioner is sinds 2021 verbeterd . De UVnano™ filter verwijdert 99,99%* van de bacteriën/virussen met UV-LED licht om de ventilator schoon en fris te houden. Zo heeft u een schone ventilator voor een schone lucht.

TÜV heeft geverifieerd dat 3 soorten bacteriën (Staphylococcus aureus, Escherichia coli en Pseudomonas aeruginosa) voor 99% worden verwijderd. Intertek heeft geverifieerd dat de geurintensiteit van tabakslucht is teruggebracht van 3,6 tot minder dan 1,5 na 60 minuten. (tolueen, ammoniak, azijnzuur)

Artcool Gallery

Dit model maakt het mooi en makkelijk om je huis op temperatuur te brengen.

 

De zuinige en stille airco zit weggewerkt in een stijlvolle fotolijst die je kuntvoorzien van je favoriete foto of kunstwerk. De ‘silent night operation’ koelt een aangegeven aantal uur op het heetst van de dag en keert ’s avonds automatisch terug naar de normale stand voor een koele, muisstille nachtrust.

De LG ARTCOOL Gallery-airconditioner biedt een nieuw 3-wegs luchtstroomconcept. Dit maakt een snelle en gelijkmatige koeling aan de voorkant en de zijkanten mogelijk. Zo wordt een perfecte temperatuurverdeling in uw kamer wordt gegarandeerd.

Kenmerken

Stijlvol design
Energiebesparend, koelt snel
10 jaar garantie op de compressor
Plasmaster ™ Ionizer luchtfilter

Dualcool Prestige

Energieprestaties van wereldklasse en een zeer laag geluidsniveau

 

Met de LG Active Energy Control-functietoets kunt u het energieverbruik in drie opties aanpassen (80%, 60%, 40%). Met slechts één druk op de knop kunt u de koelprestaties controleren en het stroomverbruik verminderen. Airconditioners van LG hebben een lager geluidsniveau dankzij de unieke schuine ventilator en BLDC-motortechnologie van LG.

Zo wordt onnodig geluid uitgebannen en een soepeler werking gegarandeerd.

Meer dan 2 miljoen Plasmaster ions steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook schadelijke stoffen en geuren rondom de unit.