Waarom Piek Energie?

Wij zijn een team waarin iedereen een passie heeft voor duurzaamheid. Wij houden van eerlijkheid, betrouwbaarheid, mooi werk en tevreden klanten.
Bent u op zoek naar een totaal installateur op het gebied van energiebesparende technieken?
Welkom bij Piek Energie!

 

Stap 1

Op het moment dat u interesse toont in 1 van onze diensten zal onze collega telefonisch contact met u opnemen. Tijdens dit gesprek zullen er een aantal vragen gesteld worden om een eerste behoefte analyse te maken. Wat is uw stroombehoefte? Zijn er bijzonderheden waar we rekening mee moeten? Denk hierbij aan verbouwing die op komst zijn. Wellicht komen er op korte termijn energie slurpende apparaten in de woning. Gaat u elektrisch rijden? Allemaal zaken die van belang zijn om een passend advies uit te brengen.

“Een goed advies begint met een goed gesprek”! Wilt u een goed advies dan kijken we graag wanneer het u past om een adviseur langs te sturen.

Stap 2

Wij komen niet langs met als hoofddoel “te verkopen”.  Zo’n adviesgesprek heeft ook als doel om elkaar te leren kennen om een juist gevoel van elkaar te krijgen. Uiteindelijk is de intentie om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan.

Tijdens het gesprek gaan we wat dieper in op de situatie. Is uw groepenkast geschikt en voldoet deze aan de wettelijke eisen om een installatie op aan te sluiten? Waar zitten nou de verschillen in de duurzame energie technieken. Als we 10 verschillende merken naast elkaar gaan zetten dan gaan we niet kunnen zien waar die verschillen zien. Dus een stukje #kennisdelen en leggen wij u in Jip en Janneke taal uit waar u op moet letten.

Stap 3

Nu we weten wat de mogelijkheden zijn en we hebben een goed beeld wat uw wensen zijn kunnen we een leg plan maken. Hiervoor hebben wij een speciale software voor, waarin we kunnen zien hoe uw product komt te liggen en wat het rendement is. De adviseur kan dan ook gelijk een voorstel voor u uitwerken en deze krijgt u dan per mail toegestuurd.

Stap 4

U heeft alle vertrouwen in Piek Energie en het aangeboden systeem. De volgende stap is dat er een werkvoorbereider bij u langs komt om de situatie nogmaals te bekijken, de kabel route van de zonnepanelen en de groepenkast te beoordelen en kunt u aangeven waar u de omvormer wilt hebben. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Dit is puur uit voorzorg omdat we niets aan het toeval willen overlaten.

Stap 5

De voorbereidingen zijn intern getroffen en nu kunnen we overgaan tot het plannen van een installatiedatum. In sommige gevallen kunnen we ook een zaterdag mocht het voor u doordeweeks echt niet uitkomen. In de meeste gevallen is het een dag werk. Mocht het om wat voor reden uitlopen, denk dan bijvoorbeeld aan een plotselinge regen of stormbui dan zullen we veiligheid voorop stellen en de installatie een andere dag komen afmaken. Uiteraard komen geen extra kosten meer bij.

Stap 6

Tussen 08:00 en 08:30 uur komen onze eigen monteurs aanrijden. De hoofdmonteur zal u toelichten wat er op die dag gaat gebeuren. Na het opstellen van de veiligheidsmaatregelen kan de installatie van start. Tussendoor zullen ze u het een en ander toelichten en als u vragen heeft kunt u dit ook doen tijdens het koffie momentje.

Stap 7

Het opleveren van de installatie(s). Nu alles is aangesloten, alles werkt naar behoren en bent tevreden gaan we over naar de laatste fase. De monitoring wordt voor u ingeregeld en onze binnendienst meld u aan bij www.energieleveren.nl en ze vragen de BTW voor u terug. U bent bij Piek Energie volledig ontzorgt.

Als alles afgehandeld is komt de betreffende adviseur nog een keer bij u langs. Hij zal dan kijken of alles nog naar tevreden werkt en of er nog zaken zijn waar u tegenaan bent gelopen. Het kan zijn dat u de monitoring nog niet helemaal begrijpt. Hij kan u dan hierin weg wijs maken.

Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u dit ook kenbaar maken. Uiteindelijk blijven wij ook mensen en waar gewerkt wordt kunnen fouten worden gemaakt. Wij zien dit als een moment om daadwerkelijk te laten zien waar we voor staan, namelijk dat we onze afspraken na komen en gaan we kijken of we een oplossing kunnen aanbieden waar u content mee bent.

Piek Energie ”van nature VOL Energie”

Ervaren Monteurs

Wij werken uitsluitend met eigen monteurs welke beschikken over alle benodigde certificeringen.

Wij staan u graag te woord

U kunt ons bereiken op

 

Uw totaalinstallateur

We leveren vakwerk en bieden onze klanten optimale zekerheid.